ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ Θα συνοψίσουμε.σε μερικές,παραγράφους ότι έχει γίνει.

Ενα ολόκληρο πρωτάθλημα κοντεύει να ολοκληρωθεί και πλέον έχει παγιοποιηθεί η άποψη μας για όλα τα τεκταινόμενα. Οι παρατηρήσεις μας πλέον δεν είναι εικασίες ή εκδοχές.αλλά μια διαπιστωμένη από τα γεγονότα πραγματικότητα.
Θα συνοψίσουμε.σε μερικές,παραγράφους ότι έχει γίνει.
Καταρχήν διευκρινίζουμε ότι παρά την συσσωρευμένη αγανάκτησή μας δεν στρεφόμαστε εναντίον κανενός αντιπάλου, δεν είναι σκοπός μας κανενός ειδους στοχοποίηση ούτε μας ενδιαφέρουν οι πρακτικές άλλων. Αυτό παρά την δική μας κατά καιρούς (ακόμα και πρόσφατα) άδικη και μη τεκμηριωμένη στοχοποίηση. Το Μοσχάτο, η ΑΕΜ κινδυνεύει να απολέσει τον στόχο της ανόδου από τραγικά λάθη ενός «διεθνούς» διαιτητή του κυρίου Τσαμούρη στο παιχνίδι με τον Αετό. Κάτι που αναγνωρίσθηκε καθολικά από όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά. Ήταν η μοναδική φορά.που αναγκαστήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία. 4 ολέθρια λάθη του, 3 πέναλτυ που δεν μας δώθηκαν και καταλογισμός εναντίον μας ενός γκολ οφσάιντ δεν μπορεί να μπουν στην κατηγορία «ανθρώπινα λάθη»… Κι άλλες φορές αισθανθήκαμε να αδικούμαστε από λανθασμένες αποφάσεις διαιτητών που κόστισαν βαθμούς… Ενδεικτικά αναφέρουμε την διαιτησία της κυρίας Λαμπαδαρίου στο παιχνίδι.του α γυρου με την Δόξα Πειραιά. Κουβέντα δεν είπαμε… κι ας έγινε σφαγή… Και σε άλλα παιχνίδια δεν είχαμε δίκαιη αντιμετώπιση αλλά εμείς σιωπή και σεβασμός που μερικοί το εξέλαβαν ως αδυναμία. (Εννοούμε από διαιτητές και δεν μιλάμε για τους θεσμούς και τα όργανα). Όμως η ζημιά έγινε και ο κύριος Τσαμούρης δεν αντιμετώπισε καμία συνέπεια για τις πράξεις του. Και δεν εννοούμε σε επίπεδο ΕΠΣΠ αλλά.στην ΚΕΔ. Ο δήμος Μοσχάτου Ταύρου αλληλέγγυος προς το δίκαιο αίτημα της ΑΕΜ για ισότιμη αντιμετώπιση έχει κάνει σχετικό διάβημα προς την Επιτροπή διαιτησίας.
Ο κύριος Τσαμούρης πρέπει να βγεί εκτός πινάκων super League.Δεν αξίζει να είναι εκεί και να στερεί την θέση από κάποιον άλλον Πειραιώτη διαιτητή.
Ζητάμε από τον κύριο Τριτσώνη την παραδειγματική του τιμωρία.
Το γήπεδο μας εκκλησία πάντα και προς όλους σταθερά η ίδια φιλοξενία. Κανένας αντίπαλος δεν αντιμετωπίσθηκε εχθρικά, κανένας αντίπαλος δεν εκφοβησθηκε ούτε υπέστην κάποιου είδους λεκτικό προπηλακισμό στο Μοσχάτο. Αυτό που ζητάμε είναι ανάλογες συμπεριφορές.να υπάρχουνε σε όλα τα γήπεδα. Οι παρατηρητές και οι διαιτητές με την συνδρομή μας δεν επιτρέπουν ούτε σε κουνούπι να περνάει στον χώρο αποδυτηρίων και διαιτητών… Αντίθετα σε άλλα γήπεδα σουλατσάρει με την ανοχή των παρατηρητών όποιος θέλει…όπου θέλει…
Ομάδες έχουν συμπάθειες… και διαλέγουν ποιόν προτιμάνε για πρωταθλητή…Αλλού κάποιοι τα δίνουν όλα… για την ιστορία τους και καλά κάνουν ενώ σε άλλη περίπτωση συμβαίνουν διάφορα περίεργα με ανατροπές και άλλα ευτράπελα που διακωμοδούν το άθλημα…
Με την ευγενή πάντα μεσολάβηση παραγόντων… προπονητών και παικτών..
Εμείς.φιλοξενούμε με τον καλύτερο τρόπο όποιον θέλει να δει την ομάδα μας να αγωνίζεται… ενώ αντίθετα… δικοί μας παράγοντες προπηλακίζονται και καθυβρίζονται ομαδικά τολμήσουν να παρακολουθήσουν αγώνα κάποιου αντιπάλου….
Το πρωτάθλημα θα τελειώσει μενουν οι τελευταίες στροφές. Η πόλωση και η ένταση δεν βοηθούν κανέναν. Αντίθετα δημιουργούν μια μεγάλη αντιπαλότητα που πιθανώς να μην έχει την καλύτερη κατάληξη. Στα παιχνίδια που αξιολογούνται ως σημαντικά πρέπει με μέριμνα της ΕΠΣΠ να υπάρχει αστυνομική παρουσία.
Πρεπει να κερδίζει ο καλύτερος και όχι ο πιό τσαμπουκάς. Ο αγωνιστικός τσαμπουκας είναι θεμιτός, ο εξωαγωνιστικός είναι αθέμιτος ανταγωνισμός….
Επαναλαμβάνουμε ότι δεν εχουμε αντιπαλότητα με κανέναν. Εν αντίθεση με κάποιους αντιπάλους που στο παρελθόν καταφερθηκαν ονομαστικά εναντίον μας αστήρικτα και ατεκμηρίωτα ,εμείς μιλάμε γενικά και παροτρύνουμε όλους να έχουν σύνεση και χαμηλούς τόνους.
Ο διάλογος η συνεννόηση και η ευγενής άμιλλα πρέπει να επικρατήσουν. Γιατί η κατάσταση είναι οριακή.
Τελειώνοντας,θα θέλαμε να καταστήσουμε απόλυτα σαφές ότι στην ΑΕΜ σεβόμαστε τους πάντες και δεν φοβόμαστε κανέναν.
Ευχόμαστε,όλοι να βάλουν ένα λιθαράκι έστω την τελευταία στιγμή να υπάρχει ομαλότητα και υγιής ανταγωνισμός χωρίς εντάσεις. Άλλωστε στον Πειραιά όλοι γνωστοί κι αδέλφια είμαστε….

Παρακαλώ εγγραφείτε και διαδώστε το
EMAIL
Facebook
GOOGLE
SHARE
YouTube