ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ από τον Στέφανο Φαναρίτη.

Δεν υπάρχει ΑΕΜοαγαπόμετρο που να δείχνει ποιός την αγαπάει περισσότερο… Κανείς δεν απαγορεύεται να την αγαπάει και όπως μπορεί να την υπηρετεί… ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ.
Να την υπηρετεί όμως όχι να την χρησιμοποιεί…
Η ομάδα χρειάζεται τους πάντες. Χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς φράξιες… εκτός από τους πονηρούς και τους ιδιοτελείς…
Ο καθένας μας να αναλογιστεί τα δικά του λάθη και να μην τα επαναλάβει, να τσαλακώσει το εγώ του να το βάλει λίγο κατω από τήν ΑΕΜ και να προχωρήσουμε παρακάτω.
Το αποδείξαμε φέτος σε όλους τους τομείς. Βγάλαμε την ομάδα απο τα αδιέξοδα που είχε περιέλθει την εξυγιάναμε ξεφύγαμε απο την εσωστρέφεια, κερδίσαμε ξανά τον σεβασμό και την αναγνώριση.
Θέλει ακόμα δουλειά αλλά.η ΑΕΜ είμαστε.με 92 χρόνια περήφανης ιστορίας. Η θέση της ομάδας είναι πρώτα στις καρδιές ολων μας και μετά στις ΕΘΝΙΚΕΣ κατηγορίες.
Εχουμε μια υπέροχη ΑΚΑΔΗΜΙΑ με απίστευτους γονείς (προτάσω την σημαντικη αυτή ιδιότητα από του παράγοντα…) με μεράκι και αγάπη, με όραμα και θέληση και βέβαια απίστευτα ταλέντα για να στελεχώσουμε σταδιακά.την ομαδάρα μας. Οι άνθρωποι που με την αγάπη και το πάθος του μεγάλωσαν την Ακαδημία μας. 280 παιδαροι… Μοσχατο παντού !!!!
Από τώρα και μετά χρειαζόμαστε την αγαπη και την συμπαράσταση όλων για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ολη η πόλη στο πλευρό της ομάδας. Ολη η αγάπη και το πάθος σας να γίνει καύσιμο αγάπης και να σπρώξέί τήν ομάδα ψηλά και μπροστά.
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…
Δεν περιγράφω άλλο… απλά
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ Γ ΕΘΝΙΚΗ…και να τρελαθώ…

Παρακαλώ εγγραφείτε και διαδώστε το
EMAIL
Facebook
GOOGLE
SHARE
YouTube